Vidlička, používaná pro dělení masa, je kuchyňský nástroj použitelný pro širokou škálu činností. Pomáhá vyjmout horký kus masa z pánve nebo z kastrolu, její pomocí lze maso přidržovat při krájení a nakrájené porce pak pokládat na talíře.
Tenké hroty vidličky Samura MO-V jsou velmi dlouhé a ostré. Hlouběji pronikají do masa nebo drůbeže a umožňují je při krájení pevně přidržet.
Anatomicky přizpůsobená rukojeť ze skelného vlákna umožňuje přesnost veškerých úkonů prováděných pomocí vidličky.
Rukojeť vidličky, vyrobená z ABS plastu, lze pevně uchopit do ruky, neklouže a je odolná vůči vlhkosti.
Typ nože: nůž evropského typu
Určení: jiné
Délka čepele: 165 mm
Hmotnost: 160 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 59 HRc
Povrch čepele: nepotažená
Ostření čepele: Pro +
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: ABS plast
Barva rukojeti: černá
Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel