Vidlička Samura z kolekce Harakiri Carving je perfektním pomocníkem v kuchyni. Skvěle se hodí například pro manipulaci s telecím nebo vepřovým masem. Kromě toho přijde vhod během držení nejrůznějších horkých potravin, při jejich řezání nebo servírování na talíře.
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti. Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura Harakiri vidlička na maso dlouhá je dlouhá 20 cm. Tato praktická vidlička má dva protáhlé a tenké hroty sloužící k manipulaci s horkými potravinami. Skvěle se hodí při podržení masa při krájení nebo při následném servírování. Je koncipována zejména na vepřové a telecí maso. Hroty z jednovrstvé oceli disponují dostatečnou ostrostí, a tak bez problémů mohou proniknout až do středu masa. Komfortní rukojeť z polymeru dává kuchaři možnost s tímto nástrojem dokonale manipulovat. Díky kovové podpěře se ruce nedostanou do kontaktu s horkým masem.
Délka: 200 mm
Celková délka: 315 mm
Hmotnost: 94 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu: AUS-8
Tvrdost: 58 HRc
Barva rukojeti: černá