0

Japonský Yanagi-Sashimi nůž Tojiro Narihira 270mm

Číslo produktu: FC-77

1780,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Tip na dárek
Skladem
 
1425  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,150 kg
    Délka čepele: 27 cm
    Délka celého nože: 41 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Yanagi-Sashimi je tradiční japonský nůž, původně používaný v západním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě.

    Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi, i ostatními mořskými plody, a především pro výrobu sushi. Avšak zvládnete s nimi také snadno naplátkovat šunku či sýr.

    Yanagi-Sashimi z řady TOJIRO Narihira je jednostranně broušený s délkou čepele 270 mm. Díky molybden-vanadiové oceli jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi.

    Konstrukce rukojeti vychází z japonské tradice. Je tedy velmi lehká a pohodlná. Právě proto se s nožem velice příjemně pracuje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi, nebo tenkém plátkování lososa, tuňáka apod.

     

    • jednostranně broušený
    • tradiční japonská rukojeť

    Hmotnost: 150 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Nože na ryby
    Celková délka nože: 410 mm
    Délka čepele: 270 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Magnoliové dřevo
    Počet vrstev: 1
    Tvrdost: 55 - 57 HRc