0

Japonský Yanagi-Sashimi nůž Tojiro Japan 300mm

Číslo produktu: F-1059

4250,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Akce!
-20%
Skladem
1595 Kč
1275  s DPH
Akce!
Tip na dárek
-20%
Skladem
1425 Kč
1140  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,185 kg
    Délka čepele: 30 cm
    Délka celého nože: 44 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Yanagi-Sashimi řady TOJIRO Japan je tradiční japonský nůž, původně používaný v západním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě.

    Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi i ostatními mořskými plody, a především pro výrobu sushi. Avšak zvládnete s ním také snadno naplátkovat šunku či sýr.

    Yanagi-Sashimi z řady TOJIRO Japan je jednostranně broušený s délkou čepele 300 mm. Díky molybden-vanadiové oceli jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi.

    Konstrukce rukojeti vychází z japonské tradice. Je tedy velmi lehká a pohodlná. Právě proto se s nožem velice příjemně pracuje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi, nebo tenkém plátkování lososa, tuňáka apod.

    Součástí je luxusní dárková krabička.

    • jednostranně broušený
    • tradiční japonská rukojeť

    Hmotnost: 185 g
    Typ nože: Profesionální
    Země původu: Japonsko
    Použití: Nože na ryby
    Délka čepele: 300 mm
    Celková délka nože: 440 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Dubové dřevo
    Bolstr: Umělá hmota
    Tvrdost: až 61 HRc
    Počet vrstev: 1