0

Japonský Yanagi-Sashimi nůž Tojiro Japan 240mm

Číslo produktu: F-1057

2830,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
2195  s DPH
Vánoce!
Tip na dárek
-12%
Skladem
2005 Kč
1760  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,120 kg
    Délka čepele: 24 cm
    Délka celého nože: 37 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Yanagi-Sashimi je tradiční japonský nůž, původně používaný v západním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě. Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi i ostatními mořskými plody, a především pro výrobu sushi. Avšak zvládnete s ním také snadno naplátkovat šunku či sýr.

    Yanagi-Sashimi z řady TOJIRO Japan je jednostranně broušený s délkou čepele 240 mm. Díky molybden-vanadiové oceli jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi. Konstrukce rukojeti vychází z japonské tradice. Je tedy velmi lehká a pohodlná. Právě proto se s nožem velice příjemně pracuje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi, nebo tenkém plátkování lososa, tuňáka apod.

    Součástí je luxusní dárková krabička.

    • jednostranně broušený
    • tradiční japonská rukojeť

    Hmotnost: 120 g
    Typ nože: Profesionální
    Země původu: Japonsko
    Použití: Nože na ryby
    Délka čepele: 240 mm
    Celková délka nože: 370 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Dubové dřevo
    Bolstr: Umělá hmota
    Tvrdost: až 61 HRc
    Počet vrstev: 1