Profesionální šéfkuchařský nůž z řady TOJIRO Western s délkou čepele 180 mm. Šéfkuchařské nože jsou univerzální nože větších rozměrů, s konstrukcí full tang, ergonomicky tvarovanou rukojetí a výborným vyvážením, které nesmí chybět v profesionálním prostředí. Konstrukce a materiál nože je speciálně určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin.
Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.
- oboustranně broušený
- perfetkně ostrý a odolný
- rukojeť zpevněna 3 nýty
- konstrukce Full-Tang
Hmotnost: 120 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože, Filetovací nože
Celková délka nože: 295 mm
Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
Země původu: Japonsko
Délka čepele: 180 mm
Jádro čepel: VG-10
Bolstr: Není
Počet vrstev: 3