Profesionální nůž Nakiri z řady TOJIRO Western s délkou čepele 165 mm. Nakiri je tradiční japonský nůž především na krájení a sekání zeleniny, ovoce a bylinek, velice oblíbený mezi kuchaři. S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Díky svým rozměrům čepele Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat a přenést např. na pánev. Přes své rozměry čepele je nůž velice lehký a vyvážený.
Čepel nože je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.
- oboustranně broušený
- perfektně ostrý a odolný
- rukojeť zpevněna 3 nýty,
- konstrukce Full-Tang.
Hmotnost: 135 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Nože na ovoce a zeleninu
Celková délka nože: 295 mm
Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
Země původu: Japonsko
Délka čepele: 165 mm
Jádro čepel: VG-10
Bolstr: Není
Počet vrstev: 3