0

Japonský Tako-Sashimi nůž Tojiro Japan 27mm

Číslo produktu: F-1061

3540,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Tip na dárek
Skladem
 
1425  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,130 kg
    Délka čepele: 27 cm
    Délka celého nože: 40,5 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Tako-Sashimi řady TOJIRO Japan je tradiční japonský nůž, původně používaný ve východním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě. Typickým poznávacím znakem těchto nožů je absence špičatého hrotu.

    Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi, i ostatními mořskými plody, především však pro výrobu sushi. Avšak zvládnete s nimi také snadno naplátkovat šunku či sýr.

    Tako-Sashimi z řady TOJIRO Japan je jednostranně broušený s délkou čepele 270 mm. Díky molybden-vanadiové oceli jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi.

    Konstrukce rukojeti vychází z japonské tradice. Je tedy velmi lehká a pohodlná. Právě proto se s nožem velice příjemně pracuje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi, nebo tenkém plátkování lososa, tuňáka apod.

    Součástí je luxusní dárková krabička.

    • jednostranně broušený
    • tradiční japonská rukojeť

    Hmotnost: 130 g
    Typ nože: Profesionální
    Země původu: Japonsko
    Použití: Nože na ryby
    Délka čepele: 270 mm
    Celková délka nože: 405 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Dubové dřevo
    Bolstr: Umělá hmota
    Tvrdost: až 61 HRc
    Počet vrstev: 1