0

Japonský filetovací nůž Tojiro Service en Salle 190mm

Číslo produktu: FD-705

3790,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,060 kg
    Délka čepele: 19 cm
    Délka celého nože: 32 cm
    Nože podle použití: Filetovací nůž
  • Popis

    Profesionální filetovací nůž řady TOJIRO Service en Salle s délkou čepele 190 mm a vysokou pružností. Maso ryb není na rozdíl od masa jiných zvířat tak pevné. Proto doporučujeme pro dokonalý výsledek používat speciální filetovací nože, které jsou tenčí a pružnější, a které Vám usnadní oddělení masa od kůže a páteře bez zbytečných ztrát.

    Řada TOJIRO Service en Salle je speciální řada vyvinuta pod dozorem gastronomických profesionálů. Určena je především pro obsluhující personál a pomůže vám zanechat maximální dojem z obsluhy u vašich zákazníků. Stejně skvěle se ale osvědčí v jakékoliv kuchyni, i ve Vaši.

    Čepele z damascénské a nebo molybden-vanadiové oceli zaručují prvotřídní ostrost a odolnost. Skvělou ostrost si navíc uchovávají po velmi dlouhou dobu.Rukojeť nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a má protiskluzový, tornádovitý vzor, charakteristický pro celonerezové nože TOJIRO.

    Nože této řady vyhoví i těm nejpřísnějším hygienickým požadavkům.

    Součástí je luxusní dárková krabička a ochranné pouzdro na čepel nože.

    • oboustranně broušený
    • perfektně ostrý
    • speciálně tvarovaný bolstr spojený s čepelí

     

    Podrobnější informace o této produktové řadě naleznete ZDE...

    Hmotnost: 60 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Porcovací nože, Filetovací nože, Nože na ryby
    Země původu: Japonsko
    Délka čepele: 190 mm
    Celková délka nože: 320 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Vysoce kvalitní nerezová ocel 18-8
    Bolstr: Nerezová ocel 18-8

Podobné zboží: