Profesionální filetovací nůž řady TOJIRO Service en Salle s délkou čepele 190 mm a vysokou pružností. Maso ryb není na rozdíl od masa jiných zvířat tak pevné. Proto doporučujeme pro dokonalý výsledek používat speciální filetovací nože, které jsou tenčí a pružnější, a které Vám usnadní oddělení masa od kůže a páteře bez zbytečných ztrát.
Řada TOJIRO Service en Salle je speciální řada vyvinuta pod dozorem gastronomických profesionálů. Určena je především pro obsluhující personál a pomůže vám zanechat maximální dojem z obsluhy u vašich zákazníků. Stejně skvěle se ale osvědčí v jakékoliv kuchyni, i ve Vaši.
Čepele z damascénské a nebo molybden-vanadiové oceli zaručují prvotřídní ostrost a odolnost. Skvělou ostrost si navíc uchovávají po velmi dlouhou dobu.Rukojeť nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a má protiskluzový, tornádovitý vzor, charakteristický pro celonerezové nože TOJIRO.
Nože této řady vyhoví i těm nejpřísnějším hygienickým požadavkům.
Součástí je luxusní dárková krabička a ochranné pouzdro na čepel nože.
- oboustranně broušený
- perfektně ostrý
- speciálně tvarovaný bolstr spojený s čepelí
Podrobnější informace o této produktové řadě naleznete ZDE...
Hmotnost: 60 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Porcovací nože, Filetovací nože, Nože na ryby
Země původu: Japonsko
Délka čepele: 190 mm
Celková délka nože: 320 mm
Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
Materiál rukojeti: Vysoce kvalitní nerezová ocel 18-8
Bolstr: Nerezová ocel 18-8