Profesionální nůž na lososa řady TOJIRO Service en Salle s délkou čepele 300 mm. Krájení lososa na tenké a vzhledné plátky není zrovna jednoduchá záležitost. Maso ryb není na rozdíl od masa jiných zvířat tak pevné.
K dosažení perfektních výsledků při plátkování lososa Vám doporučujeme tento speciálně tvarovaný nůž s dutým vroubkováním, které tvoří vzduchové kapsy a zabraňuje tak krájené surovině lepit se na čepel. Samozřejmostí je špičková ostrost. Nůž je také vhodný pro zpracování ostatních ryb.
TOJIRO Service en Salle je speciální řada vyvinuta pod dozorem gastronomických profesionálů. Určena je především pro obsluhující personál a pomůže vám zanechat maximální dojem z obsluhy u vašich zákazníků. Stejně skvěle se ale osvědčí v jakékoliv kuchyni, i ve Vaši.
Čepele z damascénské a nebo molybden-vanadiové oceli zaručují prvotřídní ostrost a odolnost. Skvělou ostrost si navíc uchovávají po velmi dlouhou dobu.Rukojeť nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a má protiskluzový, tornádovitý vzor, charakteristický pro celonerezové nože TOJIRO.
Nože této řady vyhoví i těm nejpřísnějším hygienickým požadavkům.
Součástí je luxusní dárková krabička a ochranné pouzdro na čepel nože.
- oboustranně broušený
- perfektně ostrý a odolný
- speciální duté vroubkování
- speciálně tvarovaný bolstr spojený s čepelí
Hmotnost: 155 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Porcovací nože, Plátkovací nože, Filetovací nože, Nože na ryby
Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
Země původu: Japonsko
Celková délka nože: 445 mm
Délka čepele: 300 mm
Bolstr: Nerezová ocel 18-8
Materiál čepele: SD molybden-vanadiová ocel