0

Japonský Tako-Sashimi nůž Tojiro Japan 240mm

Číslo produktu: F-1060

2830,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
2195  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
2005  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,105 kg
    Délka čepele: 24 cm
    Délka celého nože: 37,5 cm
    Nože podle použití: Japonský nůž
  • Popis

    Tako-Sashimi je tradiční japonský nůž, původně používaný ve východním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě. Typickým poznávacím znakem těchto nožů je absence špičatého hrotu.

    Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi, i ostatními mořskými plody, především však pro výrobu sushi. Avšak zvládnete s nimi také snadno naplátkovat šunku či sýr.

    Tako-Sashimi z řady TOJIRO Japan je jednostranně broušený nůž s délkou čepele 240 mm. Díky molybden-vanadiové oceli je jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi.

    Konstrukce rukojeti vychází z japonské tradice. Je tedy velmi lehká a pohodlná. S nožem se velice příjemně pracuje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi, nebo tenkém plátkování lososa, tuňáka, ale také plátkování šunky či sýrů, apod.

    Součástí je luxusní dárková krabička.

    • jednostranně broušený
    • perfektně ostrý a odolný
    • tradiční japonská rukojeť

     

    Hmotnost: 105 g
    Typ nože: Profesionální
    Země původu: Japonsko
    Použití: Nože na ryby
    Délka čepele: 240 mm
    Celková délka nože: 375 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Dubové dřevo
    Bolstr: Umělá hmota
    Tvrdost: až 61 HRc
    Počet vrstev: 1