0

Japonský šéfkuchařský nůž Gyuto Tojiro Narihira 210mm

Číslo produktu: FC-43

1440,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
1505  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
3390  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,290 kg
    Délka čepele: 21 cm
    Délka celého nože: 34,5 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Nůž Gyuto z řady TOJIRO Narihira s délkou čepele 210 mm je tradiční, japonský, šéfkuchařský nůž používaný na ryby, maso i zeleninu. Speciální tenké ostří Vám umožní nakrájet suroviny na tenké nudličky stejně jako na drobné kostičky. Nůž má velice tenké ostří a proto si po velmi dlouhou dobu uchovává svoji perfektní ostrost. 

    Hmotnost: 290 g
    Typ nože: Nože do domácnosti
    Použití: Nože na maso, Porcovací nože
    Délka čepele: 210 mm
    Celková délka nože: 345 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Umělá hmota
    Bolstr: Nerezová ocel 18-8
    Počet vrstev: 1
    Tvrdost: 55 - 57 HRc

Podobné zboží: