0

Dárková sada nožů Tojiro Shirogami 2x165mm

Číslo produktu: FG-88

3595,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Black Week!
Bestseller
Tip na dárek
-35%
Skladem
3495 Kč
2270  s DPH
Black Week!
Bestseller
Tip na dárek
-35%
Skladem
3695 Kč
2400  s DPH
Black Week!
Bestseller
Tip na dárek
-35%
Skladem
3545 Kč
2300  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,500 kg
  • Popis

    Oblíbené nože Santoku a Nakiri z řady TOJIRO Shirogami nyní v dárkové sadě!

    Bílá ocel zvaná Shirogami zaručuje noži tu nejlepší možnou ostrost, kterou si navíc uchovává po dlouhou dobu. Černá vrstva na čepeli, zvaná Kuro-uchi, brání korozi a dodává noži originální image.

    Sada obsahuje:

    - Nůž Santoku 165 mm
    - Nůž Nakiri 165 mm
    - Dárkovou kazetu

    Profesionální nůž Santoku s délkou čepele 165 mm je tradiční japonský univerzální nůž. Vhodný je pro práci se zeleninou, masem, rybami ap. Tenké ostří nože Santoku Vám zaručí hladký a snadný řez, díky které z krájené suroviny neunikne zbytečně šťáva. Nože Santoku doporučujeme pro svoje univerzální použití do všech kuchyní jako základní nůž - můžete s nimi krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat ap.

    Nakiri:Nůž Nakiri s délkou čepele 165 mm je tradiční japonský nůž určený především pro krájení ovoce a zeleniny, ale také např. bylinek a koření. S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky.

    Potěšte své blízké nebo sami sebe originálním a užitečným dárkem!

    Hmotnost: 500 g
    Typ nože: Profesionální
    Země původu: Japonsko
    Délka čepele: 165 mm
    Materiál čepele: Ocel Shirogami
    Materiál rukojeti: Dubové dřevo
    Bolstr: Umělá hmota
    Tvrdost: až 63 HRc
      

    Upozorňujeme, že se jedná o tradiční profesionální japonský nůž. Nůž tedy není nerezový a vyžaduje profesionální péči a zacházení. Pokud toto nebude dodrženo, může dojít k estetickým změnám povrchu čepele.

    Především při prvních několika použitích doporučujeme čepel nože po umytí a osušení ošetřit kaméliovým olejem a uložit nůž do papírového antikorozního pouzdra, se kterým je dodáván.

    Nože z uhlíkové oceli jsou naprosto nevhodné pro mytí v myčce.