Profesionální nůž Nakiri z řady TOJIRO-PRO Composit s délkou čepele 165 mm.
Nakiri je tradiční japonský nůž především na krájení a sekání zeleniny, ovoce nebo třeba bylinek,velice oblíbený mezi kuchaři.S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Díky svým rozměrům čepele vám umožní nakrájenou surovinu nabrat a přenést např. na pánev.
Jádro nože z VG-10 je obloženo třemi vrstvami kobaltové oceli. Nůž je proto bezkonkurenčně ostrý a zároveň odolný. Odolnost ještě umocňuje tzv. DP metoda, která odstraňuje riziko dekarbonizace při výrobě.
Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a má protiskluzový, tornádovitý vzor, který je charakteristický pro celonerezové nože TOJIRO.
Nože této řady vyhoví i těm nejpřísnějším hygienickým požadavkům.
Součástí je luxusní dárková krabička a ochranné pouzdro na čepel nože.
- oboustranně broušený
- perfektně ostrý a odolný
- protiskluzová rukojeť
Podrobnější informace o této produktové řadě naleznete ZDE...
Hmotnost: 160 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Nože na ovoce a zeleninu
Celková délka nože: 295 mm
Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
Země původu: Japonsko
Délka čepele: 165 mm
Materiál rukojeti: Vysoce kvalitní nerezová ocel 18-8
Jádro čepel: VG-10
Bolstr: Nerezová ocel 18-8
Počet vrstev: 3