Cenově zvýhodněná sada 1+1
Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.
Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.
Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.
Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.
Typ nože: tradiční japonský
Určení: Santoku (šéfkuchařský)
Délka čepele: 175 mm
Celková délka: 305 mm
Hmotnost: 225 g
Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev
Značka materiálu čepele: VG-10
Tloušťka čepele: 2,3 mm
Tvrdost: 60 HRc
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu
Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang
Barva rukojeti: hnědá
Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.
Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
- žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
- ideální geometrie po celou dobu používání;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
- protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.
Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.
Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADA, vynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!
Nůž Nakiri sekáček, 17 cm, je tradiční japonský kuchyňský nůž určený pro krájení zeleniny, ovoce, hub a jakýchkoli potravin měkké konzistence. Vynikající je při krájení všeho druhu: kostky, tyčinky, plátky, kroužky a půlkroužky. Nůž Nakiri je vhodný pro šinkování zelí, ideálně nakrájí rajčata bez poškození jejich jemné dužiny a zvládne krájení brambor na plátky. Zeleninové krájení po použití nože Nakiri vypadá dokonale. Zvenčí nůž Nakiri připomíná kuchyňské sekáčky, ale není určen k sekání kostí nebo dělení zamrzlého masa. Technika práce s tímto nožem spočívá v řezání sečnými pohyby s oporou o přední část, přičemž potravina se umístí pod centrální část čepele a při krájení se posouvá prsty. Široká čepel je pohodlná pro nabírání nakrájené zeleniny, když je připravena. Délka nože je 30 cm, délka čepele 17,5 cm, šířka čepele - 5 cm.
Nakiri nůž Seburo SUBAJA je nůž s délkou čepele 175 mm a je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli s vysokým obsahem uhlíku. V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm si pořizujete japonskou tradici spojující klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.
Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.
Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.
Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.
V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm získáváte jedinečný a tradiční produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo, stejně jako my, si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že si vaření v japonském stylu budete užívat, stejně jako my!
Typ nože: tradiční japonský
Určení: Nakiri (na ovoce a zeleninu)
Délka čepele: 175 mm
Celková délka: 305 mm
Hmotnost: 250 g
Materiál čepele: Damašková ocel, 67 vrstev
Značka materiálu čepele: VG-10
Tloušťka čepele: 2,3 mm
Tvrdost: 60 HRc
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu
Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang
Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.
Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
- žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
- ideální geometrie po celou dobu používání;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
- protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.
Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.
Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADA, vynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!