Nůž Chroma Tradition T-15 Santoku o délce čepele 17,1 cm je opatřený drážkami, díky kterým se na čepel vůbec nic nepřilepí. Je ideální na krájení zeleniny, ryb a masa. Perfektní nůž na krájení zeleniny a syrového masa, vhodný také na pečeně a ryby. Vykouzlí tenké filety a dosáhnete s ním mistrovské prezentace pokrmů.
- Délka čepele: 16,0 cm
- Materiál čepele: nerezová molybdenovo-vanadiová ocel
- Tvrdost: 56–58 ° HRC
- Ostří: ostří s drážkami
- Rukojeť: umělohmotná
Chroma Tradition
Hledání ostrého nože je u konce! Jednoduché řešení nabízí Chroma Tradition. V této řadě robustních nožů je sada T20-S největším tahákem. Tato sada obsahuje vysoce kvalitní brousek, který se přesně hodí pro broušení solidních tradičních nožů. Nože Chroma Tradition tedy udržíte maximálně ostré s minimální úsilím. Doma nebo v práci budete mít vždy ostré nože!
Nože v řadě Tradition jsou obzvlášť robustní a stabilní. Mají klasický evropský tvar ostří ve tvaru písmene U a trochu hrubší zacházení je nepoškodí. Můžete se dokonce občas zapomenout a dát je do myčky. (Tak jako každý dobrý nůž, ani nůž Tradition by se neměl mýt v myčce, ale měl by se po použití ručně omýt a osušit.)
Nože Chroma Tradition jsou solidní a poctivě dělané nože se silným evropským ostřím. Z tohoto důvodu jsou o něco méně ostré než nože japonského stylu, ale jsou také méně citlivé. Profesionální cateringový magazín „Gastronomie“ (vydání 10/2008) označuje nože Chroma Tradition jako „obzvlášť doporučeníhodné“.