0

Santoku nůž Chroma Tradition T-15 160 mm

Číslo produktu: T15

1680,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
1725  s DPH
Skladem
 
2140  s DPH
Skladem
 
4895  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,290 kg
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Délka čepele: 16 cm
    Délka celého nože: 29,5 cm
    Materiál rukojeti: Plastic
    Nože podle použití: Santoku
  • Popis

    Nůž Chroma Tradition T-15 Santoku o délce čepele 17,1 cm je opatřený drážkami, díky kterým se na čepel vůbec nic nepřilepí. Je ideální na krájení zeleniny, ryb a masa. Perfektní nůž na krájení zeleniny a syrového masa, vhodný také na pečeně a ryby. Vykouzlí tenké filety a dosáhnete s ním mistrovské prezentace pokrmů.

    • Délka čepele: 16,0 cm
    • Materiál čepele: nerezová molybdenovo-vanadiová ocel
    • Tvrdost: 56–58 ° HRC
    • Ostří: ostří s drážkami
    • Rukojeť: umělohmotná

    Chroma Tradition

    Hledání ostrého nože je u konce! Jednoduché řešení nabízí Chroma Tradition. V této řadě robustních nožů je sada T20-S největším tahákem. Tato sada obsahuje vysoce kvalitní brousek, který se přesně hodí pro broušení solidních tradičních nožů. Nože Chroma Tradition tedy udržíte maximálně ostré s minimální úsilím. Doma nebo v práci budete mít vždy ostré nože!

    Nože v řadě Tradition jsou obzvlášť robustní a stabilní. Mají klasický evropský tvar ostří ve tvaru písmene U a trochu hrubší zacházení je nepoškodí. Můžete se dokonce občas zapomenout a dát je do myčky. (Tak jako každý dobrý nůž, ani nůž Tradition by se neměl mýt v myčce, ale měl by se po použití ručně omýt a osušit.)

    Nože Chroma Tradition jsou solidní a poctivě dělané nože se silným evropským ostřím. Z tohoto důvodu jsou o něco méně ostré než nože japonského stylu, ale jsou také méně citlivé. Profesionální cateringový magazín „Gastronomie“ (vydání 10/2008) označuje nože Chroma Tradition jako „obzvlášť doporučeníhodné“.