0

Nůž Yanagiba Samura OKINAWA (SO-0110), 240 mm

Číslo produktu: SO-0110

1990,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Black Week!
-40%
Skladem
1375 Kč
825  s DPH
Skladem
 
1389  s DPH
Skladem
 
1890  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,133 kg
    Materiál čepele: nerezová ocel
    Délka čepele: 24 cm
    Délka celého nože: 39 cm
    Materiál rukojeti: Palisandr
    Nože podle použití: Fish Knife
  • Popis

    Tradiční japonský nůž Yanagiba byl původně určen pro krájení syrových ryb při přípravě národních pokrmů. V japonských restauracích je to stále nezbytné.

    Tento nůž však našel uplatnění v každodenním životě - nejčastěji se používá jako kráječ pro filigránové řezání jakýchkoli produktů.

    Nejostřejší čepel Okinawa Yanagiba s jednostranným ostřením a tvrdostí 58 HRC je schopna provádět řezy doslova chirurgickou přesností a jen jedním průchodem čepele.

    Čepel je oddělena od dřevěné rukojeti z růžového dřeva hygienickým podpěrem.

      

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: pro krájení

    Délka čepele: 240 mm

    Celková délka: 390 mm

    Hmotnost: 133 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Blade Finish: Satin Finish

    Ostření čepele: Shark

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: palisandr

    Barva rukojeti: hnědá