0

Nůž Santoku CHROMA JapanChef J-10 127 mm

Číslo produktu: J10

840,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
1725  s DPH
Skladem
 
2140  s DPH
Skladem
 
4895  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,100 kg
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Délka čepele: 12,7 cm
    Délka celého nože: 23,5 cm
    Materiál rukojeti: Plastic
    Nože podle použití: Santoku
  • Popis

    Malý nůž Santoku J-10 o délce čepele 12,7 cm je perfektní pro krájení zeleniny a syrového masa, ale hodí se také na pečeně a ryby. Vykouzlí tenké filety a dosáhne mistrovské prezentace pokrmů.

    • Délka čepele: 12,7 cm
    • Materiál čepele: molybdenovo-vanadiová ocel
    • Tvrdost: 58 ° HRC
    • Ostří: japonské ostří ve tvaru písmene V
    • Rukojeť: umělohmotná

    Chroma Japanchef – ideální univerzální nůž pro šéfkuchaře restaurací a kuchařské učně

    Chroma Japanchef je velmi ostrý kuchyňský nůž. Nože jako Japanchef jsou standardem mezi japonskými šéfkuchaři v restauracích.

    Chroma Japanchef je velmi ostrý kuchyňský nůž. Nože jako Japanchef jsou standardem mezi japonskými šéfkuchaři v restauracích. Tyto nože odpovídají předpisům HACCP (Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů ve výrobě potravin).

    Kuchařští učni tyto nože rádi používají, protože nabízejí vynikající kvalitu za velmi dobrou cenu.

    Čepele nožů Chroma Japanchef jsou vyrobené z precizně zpracované ocele, temperované ledem na tvrdost 58 °HRC. Ostří nožů je broušené do tradičního japonského tvaru písmene V.

    Tento tvar ostří zaručuje vysokou ostrost nože a umožňuje použít celou délku ostří, současně je ale čepel křehká. Tři nýty spojují rukojeť s čepelí nože.

    Ostří se dá snadno a rychle nabrousit pomocí brousků Chroma. Nože Japanchef nejsou vhodné do myčky.

    Používejte nůž pouze pro krájení potravin, nepoužívejte jej k jiným účelům.

    Nožem nekrájejte kosti ani zmrzlé potraviny. Řezání je proces, při kterém se nožem pohybuje dopředu a dozadu. Sekání je proces, při kterém se nožem pohybuje nahoru a dolů. Nůž Chroma Japanchef je určený pro řezání, nikoliv pro sekání.

    Nože Chroma Japanchef odpovídají předpisům HACCP (Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů ve výrobě potravin).