Cenově zvýhodněná sada 1+1
Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už čerstvý chleba s křupavou kůrkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku.
Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.
Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.
Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.
Určení: na chléb a pečivo
Délka čepele: 195 mm
Celková délka: 330 mm
Hmotnost: 200 g
Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev
Značka materiálu čepele: VG-10
Tloušťka čepele: 2,1 mm
Tvrdost: 60 HRc
Typ ostří: rovnoměrný
Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang
Barva rukojeti: hnědá
Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.
Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
- žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
- ideální geometrie po celou dobu používání;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
- protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.
Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.
Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADA, vynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!
Nůž Chopper o délce 18 cm je nezbytný nástroj pro krájení a sekání hrubších kusů masa a zeleniny nebo pro snadné porcování drůbeže. Má ostrou čepel, která snadno zvládá maso, zeleninu, ovoce a další ingredience. Délka nože je 31 cm, délka čepele 18 cm, šířka čepele - 8 cm. Díky své hmotnosti a zaoblení čepele lze sekáček použít i pro nasekání bylinek či na tvrdší zeleninu. Střední vrstva tohoto sekáčeka je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má sekáček vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez. Elegantní rukojeť je vyrobena z ze stabilního materiálu G10, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností. Lze ji pohodlně uchopit do ruky, neklouže a je odolná vůči agresivnímu prostředí. Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.
Určení: sekáček
Délka čepele: 180 mm
Celková délka: 310 mm
Hmotnost: 335 g
Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev
Značka materiálu čepele: VG-10
Tloušťka čepele: 2,3 mm
Tvrdost: 60 HRc
Typ ostří: rovnoměrný
Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang
Barva rukojeti: hnědá
Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.
Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
- žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
- ideální geometrie po celou dobu používání;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
- protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.
Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.
Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADA, vynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!