0

Japonský nůž na chléb Zwilling Miyabi 6000MCT 230mm

Číslo produktu: 34076-231

7450,- s DPH
Zboží je nedostupné

Nejlepší alternativy (vše skladem)


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,500 kg
    Materiál čepele: Jádro z mikrokarbidové práškové oceli MC63 vložené mezi 2 vrstvy oceli, povrchová úprava Tsuchime
    Délka čepele: 23 cm
    Materiál rukojeti: exotické dřevo pakka
    Nože podle použití: Nůž na chléb
  • Popis

    Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Miyabi. Nůž Miyabi 6000MCT nůž na chléb s čepelí o délce 23 cm ze speciální směsí vícevrstvé oceli vynikající extrémní tvrdostí s rukojetí z exotické dřeva pakka.

    Nože MIYABI jsou vyráběny v japonském městě Seki, které je centrem průmyslové výroby japonských nožů a mečů. Výsledkem jedinečné kombinace japonské zručnosti s přesností a kvalitou Zwilling J.A. Henckels jsou jedny z nejostřejších nožů světa. Extrémně ostré nože patří k japonské kuchyni, při krájení nesmí dojít k poškození struktury drahých a vzácných potravin.

    Zwilling Miyabi 6000MCT nůž na chléb 230 mm

    Důraz na celkovou estetiku a maximální funkčnost jdou ruku v ruce s tradičním japonským designem. Nože z nové kolekce Miyabi 6000MCT vynikají nejen svou ostrostí, ale i jsou i krásné na pohled. Okouzlí nejen profesionální kuchaře, ale i nadšené amatéry.

    Symetrické čepele jsou vyrobené ze dvou vrstev oceli té nejvyšší kvality s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli MC63. Ve spojení s vysokým obsahem uhlíku a speciálním způsobem kalení technologií CRYODUR® (kalení při teplotách -196?C) získává ocel mimořádnou tvrdost (přibližně 63? Rokwella). Ruční ostření tradiční japonskou technikou Honbazuke těmi nejzkušenějšími nožířskými mistry zaručuje nepřekonatelnou ostrost nožů, kterou si díky tvrdosti ocele uchovají po dlouhou dobu.

    Povrchová úprava Tsuchime: čepel s vyklepávaným povrchem.

    Rukojeť je vyrobena tvrdého exotického dřeva pakka a přirozeně doplňuje elegantní tvar čepele. Decentní mozaika jen dokresluje mimořádnou kvalitu rukojetí. Nerezová patka s logem Miyabi vyvažuje celý nůž a dodává mu punc kvality a elegance.

    Tradiční tvar rukojeti ve tvaru písmene „D“ zaručuje, že vás ani po mnohahodinovém používání nebude bolet ruka.

    • čepel: jádro z mikrokarbidové práškové oceli MC63 vložené mezi 2 vrstvy oceli, povrchová úprava Tsuchime - čepel s vyklepávaným povrchem
    • CRYODUR® - ocel kalená speciální technologií pro vyšší tvrdost a odolnost
    • symetrická čepel ostřená tradiční technologií Honbazuke
    • rukojeť ve tvaru písmene "D", exotické dřevo pakka
    • tyto nože nemyjte v myčce
    • délka čepele 230 mm