0

Damaškové nože na zeleninu a ovoce Seburo


Black Week!
-20%
Skladem
1345 Kč
1075  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
895  s DPH
Black Week!
Tip na dárek
-40%
Skladem
1150 Kč
690  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3190 Kč
2870  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2590 Kč
2330  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2470 Kč
2220  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3090 Kč
2780  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2720 Kč
2445  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2400 Kč
2160  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2760 Kč
2480  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3090 Kč
2780  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3190 Kč
2870  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2620 Kč
2355  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2170 Kč
1950  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2320 Kč
2085  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2410 Kč
2165  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2180 Kč
1960  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2790 Kč
2510  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2070 Kč
1860  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3190 Kč
2870  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2790 Kč
2510  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3720 Kč
3345  s DPH



Damaškové nože na ovoce a zeleninu SEBURO

Nůž na zeleninu se vyznačuje krátkou čepelí, obvykle o délce od 6 do 12 cm, a je navržen tak, aby perfektně padl do ruky. Díky své kompaktní velikosti a vynikající ovladatelnosti umožňuje provádět velmi precizní řezy. Tento nezbytný kuchyňský nástroj je ideální pro loupání, krájení a přípravu ovoce, zeleniny a dalších menších ingrediencí, čímž se stává nenahraditelným pomocníkem při každodenní práci v kuchyni.

Nůž se využívá při činnostech, které vyžadují přesnost, např. při zpracovávání zeleniny a ovoce. Tyto nože mají zahnuté ostří a stabilní špičku. Hlavním účelem hladkého a ostrého okraje nože je, aby z jídla uniklo co nejmenší množství šťávy.

Ovoce a zelenina jsou suroviny s velmi rozdílnou tvrdostí a strukturou, a proto je při jejich zpracování klíčové zvolit správný nůž. Kvalitní nože určené na krájení ovoce a zeleniny by měly minimalizovat riziko pomačkání plodů a zabránit zbytečnému úniku šťávy plné vitamínů. Nože na ovoce jsou obvykle kratší, protože menší rozměry surovin nevyžadují dlouhou čepel. Všechny nože z této kategorie, ať už jde o univerzální nebo specializované, splňují tyto požadavky a zaručují efektivní a šetrné krájení.