0

Plátkovací nože pro dokonalé plátkování

28 položek
Tip na dárek
Skladem
 
1425  s DPH
Skladem
 
2305  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2735 Kč
2460  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3790 Kč
3410  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2700 Kč
2430  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3150 Kč
2835  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3320 Kč
2985  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3290 Kč
2960  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3620 Kč
3255  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2930 Kč
2635  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3250 Kč
2925  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3620 Kč
3255  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3790 Kč
3410  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
4620 Kč
4155  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3790 Kč
3410  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3890 Kč
3500  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3280 Kč
2950  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2880 Kč
2590  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2980 Kč
2680  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3035 Kč
2730  s DPH


Nahoru

1-24 z 28
1 2

4 dalších ...
 

Plátkovací nože prémiové kvality - 100% skladem

Plátkovací nože jsou nepostradatelným pomocníkem v kuchyni, ať už při přípravě syrového či vařeného masa, ryb nebo zeleniny. Skvěle se hodí jak pro profesionální kuchaře, tak pro domácí vaření, kde zaručí precizní a snadné krájení surovin na tenké plátky.

Plátkovací nůž – více než jen nástroj na maso

Plátkovací nůž by neměl chybět v žádné dobře vybavené kuchyni. Díky své dlouhé a úzké čepeli je ideální nejen pro přesné porcování hotového masa, ale také pro čištění syrového masa, filetování ryb a krájení jemných plátků.

Skvěle se uplatní i při práci s většími kusy ovoce, kdy potřebujete vytvořit tenké a rovnoměrné řezy.

V Japonsku je tento typ nože známý pod názvy Yanagi nebo Sujihiki a může dosahovat délky až 30 cm. Japonské plátkovací nože jsou uznávány po celém světě pro svou nekompromisní kvalitu a mistrovské zpracování.

Plátkovací nůž je specifický kuchyňský nástroj s dlouhou, úzkou a velmi ostrou čepelí, navržený pro precizní krájení tenkých plátků potravin. Díky své štíhlé a hladké čepeli umožňuje snadné a rovnoměrné krájení masa, ideální pro servírování na talíře či do obložených mís. Tento nůž není omezen jen na maso – skvěle si poradí i s plátkováním zeleniny a ovoce, jako jsou rajčata, okurky nebo citrusy. Při jeho používání je důležité zachovávat správnou techniku a bezpečnost. Nůž by měl být pevně držen a potravina stabilně položena na krájecí desce. Jemným pohybem směrem dolů a dopředu dosáhnete přesných a tenkých plátků.