0

Nože na ovoce a zeleninu

52 položky
Lidovka
Tip na dárek
Skladem
 
895  s DPH
Zlatá střední cesta
Black Week!
Tip na dárek
-20%
Skladem
2625 Kč
2100  s DPH
Pro náročné
Tip na dárek
Skladem
 
4950  s DPH
Black Week!
-20%
Skladem
1345 Kč
1075  s DPH
Black Week!
Tip na dárek
-40%
Skladem
1150 Kč
690  s DPH
Black Week!
Tip na dárek
-20%
Skladem
1280 Kč
1020  s DPH
Skladem
 
1390  s DPH
Skladem
 
1275  s DPH
Skladem
 
335  s DPH
Skladem
 
335  s DPH
Skladem
 
1380  s DPH
Skladem
 
2940  s DPH
Skladem
 
1295  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2545 Kč
2290  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2760 Kč
2480  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4200 Kč
3780  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3720 Kč
3345  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3110 Kč
2795  s DPH


Nahoru

1-24 z 52
1 2 3

24 dalších ...
 

Nože na zeleninu a ovoce

Nože na zeleninu jsou specifické kuchyňské nástroje, které jsou navržené k preciznímu a efektivnímu krájení zeleniny. Zpracování zeleniny je v kuchyni nevyhnutelné, proto stojí za to investovat do speciálních nožů na zeleninu. Tyto nože se vyznačují krátkým a rovným ostřím, které vám umožní precizní a pohodlnou práci. Ať už potřebujete přesně oloupat, nakrájet, nakostkovat nebo esteticky upravit různé druhy zeleniny, tyto nože vám zajistí dokonalou kontrolu nad každým úkonem.

Nůž na ovoce a zeleninu vám umožní snadno nakrájet i plody s tvrdou slupkou a jemnou dužinou, jako jsou rajčata nebo papriky. Čepele z nerezové oceli, které jsou vybaveny profilovaným ostřím, zajišťují precizní řez a zároveň usnadňují čištění. 

Některé nože jsou navrženy speciálně pro určité druhy potravin. Například nůž na rajčata má malé, zoubkované ostří a vidlicovitou špičku, což z něj činí ideální nástroj pro tenké krájení rajčat. Díky zoubkovanému ostří snadno prořízne tvrdou slupku rajčete, zatímco měkký střed zůstává neporušený. Vidlicovitá špička slouží jako praktický pomocník při servírování. Nože na čištění jsou naopak malé, s krátkou čepelí o délce 6 až 14 cm. Jsou ideální pro úkoly vyžadující přesnost, jako je zpracování zeleniny a ovoce. Tyto nože mají často zahnuté ostří a stabilní špičku, což umožňuje přesné řezy a minimalizuje únik šťávy z potravin, čímž se zachovává jejich chuť a šťavnatost.