0

Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western (F-810), 270 mm

Číslo produktu: F-810

4895,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
1825  s DPH
Bestseller
Tip na dárek

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,290 kg
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Délka čepele: 27 cm
    Délka celého nože: 40,5 cm
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
  • Popis

    Profesionální kuchyňský nůž Tojiro DP-3 Gyuto (Tojiro Western) je univerzálním nožem pro porcování masa a krájení ovoce i zeleniny. Délka ostří 270 mm je vhodná především pro profeionální použití, ale své místo najde i v domácnosti. Je vhodný pro většinu práce. Od nakrájení hlávkového salátu přes sekání bylinek po naporcování hovězího boku.

    Jde o vysoce kvalitní japonský nůž z třívrstvé oceli nabízející vynikající kvalitu za rozumnou cenu.

    Kuchařský nůž Tojiro je vyroben z kvalitní třívrstvé kobaltové oceli s extrémně tvrdým jádrem VG 10. Při výrobě byla použita metoda DP, která chrání nůž proti korozi, umožňuje lepší ostření a zvyšuje jeho odolnost vůči opotřebení a poškození. Díky oboustranně broušenému ostří je krájení a sekání zeleniny nebo masa doslova potěšením. Univerzální použití nože zaručuje u všech potravin vždy krásný a hladký řez.

    Kromě vysoké ostrosti vynikají japonské nože Tojiro snadnou manipulací, která je dána vyváženým těžištěm a ergonomicky tvarovanou rukojetí. Naprostou pevnost bez vůlí i po dlouhodobém používání zaručuje uchycení čepele ke kompozitní rukojeti za pomocí tří nerezových nýtů.

    Balení

    Balení obsahuje nůž Tojiro Western (F-810), 270 mm, ochranu čepele a luxusní dárkovou krabičku.

    Údržba

    Údržbu nože provádějte ručním umytím čepele vodou a běžným kuchyňským čisticím prostředkem. Používejte jemnou houbu. Po umytí nůž důkladně vysušte. Pro zachování ostří nedávejte nůž do odkapávače mezi další nádobí. Kvůli poškození vzhledu a otupení ostří se nedoporučuje mytí nože v myčce (tablety do myčky obsahují jemný písek).

    Stále perfektního ostří docílíte přebroušením na vodních brusných kamenech.

    TECHNICKÉ PARAMETRY

    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Porcovací nože, Plátkovací nože, Filetovací nože, Nože na ryby

    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel

    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát

    Země původu: Japonsko

    Délka čepele: 270 mm

    Celková délka nože: 405 mm

    Jádro čepel: VG-10

    Bolstr: Nerezová ocel 18-8

    Počet vrstev: 3

    Dárková krabička: Ano

    Tvrdost: 60 +/- 1

    Hmotnost: 290 g

Podobné zboží: