0

Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western (F-807), 180 mm

Číslo produktu: F-807

2595,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
1505  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
3390  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 31 cm
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
  • Popis

    Profesionální šéfkuchařský nůž Tojiro Western je univerzálním nožem pro porcování masa a krájení ovoce i zeleniny. Délka ostří 180-210 mm je vhodná především pro domácí kuchyně. Své místo ale nalezne i v profesionálním kulinářství. Je vhodný pro většinu práce. Od nakrájení hlávkového salátu přes sekání bylinek po naporcování hovězího boku.

    Jde o vysoce kvalitní Japonský nůž z třívrstvé oceli nabízející vynikající kvalitu za rozumnou cenu.

    Kuchařský nůž Tojiro je vyroben z kvalitní třívrstvé kobaltové oceli s extrémně tvrdým jádrem VG 10. Při výrobě byla použita metoda DP, která chrání nůž proti korozi, umožňuje lepší ostření a zvyšuje jeho odolnost vůči opotřebení a poškození. Díky oboustranně broušenému ostří je krájení a sekání zeleniny nebo masa doslova potěšením. Univerzální použití nože zaručuje u všech potravin vždy krásný a hladký řez.

    Kromě vysoké ostrosti vynikají japonské nože Tojiro snadnou manipulací, která je dána vyváženým těžištěm a ergonomicky tvarovanou rukojetí. Naprostou pevnost bez vůlí i po dlouhodobém používání zaručuje uchycení čepele ke kompozitní rukojeti za pomocí tří nerezových nýtů.

    Balení

    Balení obsahuje nůž Tojiro Western (F-807), 180 mm, ochranu čepele a luxusní dárkovou krabičku.

    Údržba

    Údržbu nože provádějte ručním umytím čepele vodou a běžným kuchyňským čisticím prostředkem. Používejte jemnou houbu. Po umytí nůž důkladně vysušte. Pro zachování ostří nedávejte nůž do odkapávače mezi další nádobí. Kvůli poškození vzhledu a otupení ostří se nedoporučuje mytí nože v myčce (tablety do myčky obsahují jemný písek).

    Stále perfektního ostří docílíte přebroušením na vodních brusných kamenech.

    TECHNICKÉ PARAMETRY

    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože, Filetovací nože

    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel

    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát

    Země původu: Japonsko

    Délka čepele: 180 mm

    Celková délka nože: 310 mm

    Jádro čepel: VG-10

    Bolstr: Nerezová ocel 18-8

    Počet vrstev: 3

    Dárková krabička: Ano

    Tvrdost: 60 +/- 1

    Hmotnost: 170 g