Profesionální šéfkuchařský nůž z řady TOJIRO Shippu s délkou čepele 210 mm. Díky damaškové oceli je nůž perfektně ostrý a houževnatý. Luxusní vlnkový vzor je u každého nože originální.
Šéfkuchařské nože jsou univerzální nože větších rozměrů, s ergonomicky tvarovanou rukojetí a výborným vyvážením nože, které nesmí chybět v profesionálním prostředí. Konstrukce a materiál nože je speciálně určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin.
Hmotnost: 141 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Porcovací nože, Filetovací nože
Země původu: Japonsko
Celková délka nože: 350 mm
Délka čepele: 210 mm
Jádro čepel: VG-10
Bolstr: Buvolí roh
Materiál rukojeti: Kaštanové dřevo
Tvrdost: až 63 HRc
Materiál čepele: Damašková ocel (63 vrstev)