Santoku z řady TOJIRO Shippu s délkou čepele 165 mm je určen především pro profesionální prostředí. Díky damaškové oceli je nůž perfektně ostrý a houževnatý. Luxusní vlnkový vzor je u každého nože originální.
Konstrukce nože je optimálně vyvážená a povrch rukojeti příjemný na dotek, s nožem se proto výborně manipuluje.
Santoku je univerzální nůž vhodný pro práci se zeleninou, masem a rybami. Tenké ostří nože Vám zaručí hladký a snadný řez, díky kterému z krájené zeleniny nebo masa neunikne zbytečně šťáva. Rozměry čepele umožňují nakrájenou surovinu podebrat a přenést na pánev.
Nože Santoku doporučujeme pro svoje univerzální použití do všech kuchyní jako základní nůž – můžete s nimi krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat, apod.
Součástí je luxusní dárková krabička a ochranné pouzdro na čepel nože.
Hmotnost: 144g
Profesionální
Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Nože na ryby
Země původu: Japonsko
Délka čepele: 165 mm
Celková délka nože: 303 mm
Jádro čepel: VG-10
Bolstr: Buvolí roh
Materiál rukojeti: Kaštanové dřevo
Tvrdost: až 63 HRc
Materiál čepele: Damašková ocel (63 vrstev)