Plátkovací nůž z řady TOJIRO Shippu s délkou čepele 210 mm. Nůž je oboustranně broušený a určený pro profesionální prostředí. Čepel nože určená pro plátkování šunky je tenká a extra dlouhá a celá konstrukce nože je výborně vyvážená. Ukrojit opravdu tenký plátek šunky se stane hračkou.
Díky damaškové oceli je nůž perfektně ostrý a houževnatý. Konstrukce nože je optimálně vyvážená a povrch rukojeti příjemný na dotek, s nožem se proto výborně manipuluje. Luxusní vlnkový vzor je u každého nože originální.
Hmotnost: 210 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Nože na maso, Plátkovací nože
Země původu: Japonsko
Délka čepele: 210 mm
Celková délka nože: 348 mm
Jádro čepel: VG-10
Bolstr: Buvolí roh
Materiál rukojeti: Pálený kaštan
Tvrdost: až 63 HRc
Materiál čepele: Damašková ocel (63 vrstev)