0

Japonský nůž Tojiro Yasuki Shirogami Nakiri 165 mm

Číslo produktu: F-702A

1625,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Tip na dárek
Skladem
 
895  s DPH
Black Week!
Tip na dárek
-20%
Skladem
2625 Kč
2100  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
4950  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,133 kg
    Materiál čepele: Ocel Shirogami
    Délka čepele: 16,5 cm
    Délka celého nože: 30,5 cm
    Materiál rukojeti: Magnólie dřevo
    Nože podle použití: Japonský nůž
  • Popis

    Profesionální šéfkuchařský nůž  z řady TOJIRO Yasuki Shirogami Nakiri s délkou čepele 165 mm. Nakiri je tradiční japonský nůž především na krájení a sekání zeleniny, ovoce nebo třeba bylinek, velice oblíbený mezi kuchaři.

    S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Široká čepel Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat a přenést např. na pánev. Přes své rozměry čepele je nůž velice lehký a vyvážený.

    Nůž je perfektně ostrý a tuto ostrost si navíc uchovává po velmi dlouhou dobu. Ocel Shirogami je zároveň také vysoce odolná.

    Upozorňujeme, že se jedná o tradiční profesionální japonský nůž. Nůž tedy není nerezový a vyžaduje profesionální péči a zacházení. Pokud toto nebude dodrženo, může dojít k estetickým změnám povrchu čepele.

    Především při prvních několika použitích doporučujeme čepel nože po umytí a osušení ošetřit kaméliovým olejem a uložit nůž do papírového antikorozního pouzdra, se kterým je dodáván.

    Nože z uhlíkové oceli jsou naprosto nevhodné pro mytí v myčce.

Podobné zboží: