Slicer - je dlouhý kuchyňský nůž, určený pro jemné krájení široké škály potravin (salámy, sýry, masa na sendviče). Také se používá pro zpracování ryb při přípravě japonských národních pokrmů, jako sushi a sashimi. Žádný jiný nůž nedokáže tak rychle nakrájet tak jemné a přesné plátky.
Je to velice ostrý nůž a své dokonalé ostří, které získává již při výrobě, si dokáže udržet po dlouhou dobu. Lze jej snadno opravit nebo přibrousit i v domácích podmínkách.
Typ nože: evropského typu
Určení: filetovací
Délka čepele: 195 mm
Celková délka: 325 mm
Hmotnost: 94 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRc
Ostření čepele: Pro+
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: ABS plast
Barva rukojeti: černá