0

Filetovací nože na krájení od výrobce Samura


Skladem
 
1389  s DPH
Skladem
 
889  s DPH
Skladem
 
1890  s DPH
AKCE 1+1
-7%
Skladem
2678 Kč
2490  s DPH
Dočasně vyprodáno
 
1489  s DPH
Dočasně vyprodáno
 
489  s DPH
Dočasně vyprodáno
 
990  s DPH
Dočasně vyprodáno
 
698  s DPH
Dočasně vyprodáno
 
1160  s DPH
Dočasně vyprodáno
 
529  s DPH
Dočasně vyprodáno
 
1490  s DPH
Dočasně vyprodáno
 
1990  s DPH
Tip na dárek
Dočasně vyprodáno
 
1990  s DPH



Kuchyňské nože filetovací pro krájení od výrobce Samura

K dosažení precizně tenkého krájení masných a rybích delikates slouží filetovací nůž. Tento nůž se vyznačuje dlouhým (až 20 cm) tenkým ostřím. Hotové výrobky jsou krájeny jedním tahem, čímž se získají tenké a rovné plátky s minimálním úsilím na rukojeť.

Filetovací nůž na krájení je také vhodný pro přípravu pokrmů japonské kuchyně.

Jeho rukojeť může být vyrobena ze dřeva, ABS plastu, polypropylenu, mikarty nebo kompozitu G-10. Rukojeť neklouže ani z mokrých rukou a poskytuje maximální pohodlí při práci. Čepele jsou vyrobeny z nožířské oceli japonské výroby AUS-8 s vysokým obsahem chromu a molybdenu nebo damaškové VG-10. Tvrdost ostří je 58–61 HRC.

Kolekce filetovacích nožů výrobce Samura v našem internetovém obchodě je zastoupena několika sériemi:

- Damascus: s rukojetí z ABS plastu a dřeva, s čepelí z damaškové oceli. V této sérii jsou evropské filetovací nože s pevným ostřím pro krájení masných filet;
- MO-V: profesionální filetovací nože pro oddělování kůže od kostí, krájení masa, filet, chleba, zeleniny. Ostří umožňuje obcházet klouby a hluboce pronikat do vláken;
- na krájení šunky;
- Sakai nože na krájení ryb, které umožňují provádět vnitřní řez jedním tahem;
- modely na krájení roastbeefu. Maso lze krájet přímo u stolu, na talíři;
- filetovací nože pro dekorativní krájení.

Japonské filetovací nože jsou vyrobeny z jednovrstvé, vícevrstvé, damaškové oceli, nebo keramiky se zirkonovými příměsemi. Materiály jsou funkční a snadno se udržují.

Výhody filetovacích nožů

Všechny série produktů se vyznačují vysokou kvalitou. Další vlastnosti modelů:

- hygiena a snadná údržba;
- odolnost proti korozi;
- ostrá řezná hrana;
- tenké ostří, které umožňuje precizní krájení;
- vyvážený poměr mezi rukojetí a ostřím;
- udržení originální ostrosti po dobu 4–5 měsíců používání.

Všechny japonské nože na krájení jsou prakticky univerzální, jsou vhodné pro široký sortiment produktů: uzené, solené ryby, sušené a pečené maso, filety, klobásy, šunku.